Vrouwen

   Als huidconsulente werk ik met de natuurlijke producten van Dr.Baumann. 100% natuurlijk producten met huidvriendelijke ingrediënten en vitamines.     Producten:    zonder parfum,    zonder conserveringsmiddelen,     zonder minerale oliën en     zonder dierlijke ingrediënten. Vegan.    

DR.BAUMANN verzorgingsproducten zijn geschikt voor iedereen, zelfs voor de meest gevoelige huid.  DR.BAUMANN verzorgingslijnen:  DR.BAUMANN SKINIDENT: Een uniek gamma met enkel huididentieke werkstoffen en vitamines. DR.BAUMANN CLASSIC:  Het meest uitgebreide gamma met de fijnste natuurlijke oliën en vitamines. BEAUCAIRE: Een prijsgunstig gamma op basis van natuurolie. DR.BAUMANN MAKE-UP: Een groot…

Hoofdafbeelding

Elke huid is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Alleen na een HUIDANALYSE kunnen we de juiste verzorging bepalen. Als huidconsulente geven we ook advies voor jouw dagelijkse verzorging thuis, het allerbelangrijkste om de beste resultaten te bekomen. Een gezonde en mooie huid kan alleen door verzorgingsproducten te gebruiken…

Hoofdafbeelding

  Minerale make-up van Dr.Baumann.        

Hoofdafbeelding

Het harsen van de lichaamsharen gebeurd met warme wax. De haren blijven enkele weken weg en komen zacht terug. Het resultaat = een gladde huid.

Hoofdafbeelding

Zin in mooi verzorgde handen en nagels? Wij verzorgen de huid en nagels van de handen. Lakken van de nagels.      

Hoofdafbeelding

 Gespecialiseerde voetverzorging. Basisverzorging van de huid en de nagels van de voet. Behandelen van nagelproblemen zoals kalknagels, ingegroeide nagels, schimmelnagels, …. Verwijderen van pijnlijke eelt en likdoorns. Verzorgen van blaren, hielkloven, te droge of te vochtige voeten, …. Advies in verband met dagelijkse voethygiëne en gebruik van aangepaste verzorgingsproducten.

Hoofdafbeelding