Vrouwen

   Als huidconsulente heb ik een praktijk voor huidverbetering met een gezonde aanpak van huidproblemen.

Een drukke job en weinig tijd? Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u een bestelling plaatsen. De producten worden voor u klaar gezet voor afhaling of je bestelling kan thuis bezorgd worden mits betaling van de verzendkosten.   BIONOME VERZORGINGSPRODUCTEN VOOR HUID EN HAAR VAN DR. BAUMANN. 100% natuurlijke producten met huidvriendelijke ingrediënten en…

Hoofdafbeelding

Elke huid is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Alleen na een HUIDANALYSE kunnen we de juiste verzorging bepalen. Als huidconsulente geven we ook advies voor jouw dagelijkse verzorging thuis, het allerbelangrijkste om de beste resultaten te bekomen. Een gezonde en mooie huid kan alleen door verzorgingsproducten te gebruiken…

Hoofdafbeelding

  Minerale make-up van Dr.Baumann. Ruim make-up assortiment. Jezelf leren opmaken met de juiste kleuren en aangepaste producten.        

Hoofdafbeelding

Het harsen van de lichaamsharen gebeurd met warme wax. De haren blijven enkele weken weg en komen zacht terug. Het resultaat = een gladde huid.

Hoofdafbeelding

Zin in mooi verzorgde handen en nagels? Wij verzorgen de huid en nagels van de handen. Lakken van de nagels.

Hoofdafbeelding

 Gespecialiseerde voetverzorging. Basisverzorging van de huid en de nagels van de voet. Nagelproblemen zoals kalknagels, ingegroeide nagels, schimmelnagels, …. Huidproblemen zoals pijnlijke eelt, likdoorns, blaren, hielkloven, te droge of te vochtige voeten, …. Advies in verband met dagelijkse voethygiëne en gebruik van aangepaste verzorgingsproducten.

Hoofdafbeelding